Onderhoudrapportage

imagesT5GRWFZONaast bouwkundige keuringen voeren wij onderhoudrapportages uit. Dit is een rapport waar in de staat van onderhoud is vermeld, wat gedaan moet worden en wat al is gebeurd. Zo kunt u een meerjarige planning maken. Zodat u financieel ook beter weet waar u aan toe bent. Als u dan om de 2 jaar de staat van onderhoud laat herzien en bijhouden weet u ook dat u dingen moet bijstellen. Dit rapport kan u meer rust en woon plezier bezorgen. Tweede voordeel is dat u bij de toekomstige verkoop geen geheimen hebt omtrent uw bezit. Natuurlijk doen we dit ook voor de zakelijke markt waar wordt gewerkt met budgetteringen en meerjarige planningen.
De onderdelen die we opties en visueel keuren zijn onder andere de muren, vloeren, dak, dakbedekking, goten, kruipruimte (als mogelijk), binnen indeling, meterkast, CV ketel, eventueel leidingwerk en bijgebouwen als nodig, enz. Ook keuren we op regie basis de goten en uitlopen vrijmaken van bladeren en ander vuil wat verstoppingen veroorzaakt. Verstoppingen kunnen problemen en lekkages veroorzaken.
De tarieven van deze rapportages en diensten worden op de site vernoemd onder kopje Tarieven. Wij verrichten de onderhoud rapportages en keuringen in het gehele noordelijke gedeelte van Nederland. Tarieven zijn gebaseerd op een straal van 50 kilometer rondom Sneek. Buiten deze straal word een tarief van € 0,75/ km (retour) gerekend.